Improvisatie Theater

Spontaan Ontstaan is nog een nieuw op te starten improvisatie theatergroep. In juni 2017 heb ik mijn diploma improvisatie theater gehaald. In 2018 heb ik een _MG_1937opleiding voor impro trainer afgerond. In de toekomst wil ik graag zelf een impro groep starten. Het was voor mij een nieuwe theatervorm waar ik erg aan moest wennen. Ik heb er ontzettend veel plezier in en vind het een hele fijne vorm van theater maken. Ik ben er wel achter gekomen dat “theatersport”, improvisatie zoals in de Lama’s, niet de vorm is die bij mij past. Het wedstrijd element is iets wat mij minder ligt. De snelle scènes waarin de meeste zo grappig mogelijk willen zijn is niet mijn ding.

 

_MG_1879

Ik ben meer van scènes met wat meer diepgang. Daarom is mijn idee om een Improvisatie Theater groep op te richten met de naam “Spontaan Ontstaan”.  Met deze theatergroep wil ik improvisatie theater gaan maken. Theater zoals je deze ziet in het televisieprogramma ‘de vloer op’. 

 

Waarom deze naam? Er ontstaan namelijk spontaan scènes tijdens het improviseren. Dit idee is spontaan ontstaan tijdens het volgen van mijn opleiding. Er zijn bij mij in de omgeving niet veel van dit soort theatergroepen. Ik moet verder nog alles uit zoeken over het hoe, wat, wie, waar maar ben super enthousiast.

Lijkt het je leuk om je in de toekomst aan te sluiten bij deze improvisatie groep dan hoor ik dat graag.

cropped-cropped-logo-zonder-tekst.jpg

 

Advertenties