Wie ben ik

Marjolijn Manshande

Ik ben Marjolijn Manshande. Creatief bezig te zijn vind ik heerlijk, in allerlei vormen, schilderen, decoreren, grimeren en kostuums maken vind ik geweldig. Ook zingen en muziek maken vind ik fijn om te doen. Van kleins af aan geeft het mij heel veel plezier en voldoening om mensen te vermaken. Ik ben begeleider ondersteunde communicatie en heb zowel met kinderen, dementerde ouderen als verstandelijk berperkte mensen van zeer laag nievau tot LVB niveau en alles wat daar tussen zit gewerkt.

 

Chica
Zwarte piet Chica

In de december maand help ik Sinterklaas graag en ik ben levend sprookjes figuur in Sprookjeswonderland. Dit doe ik op vrijwillige basis. Ik heb jaren lange ervaring als tekst actrice bij verschillende amateur theater groepen.Ieder jaar ben ik te vinden op de Elf Fantasy fair. Daar doe ik zoveel inspiratie op, ik vind het heerlijk om helemaal uitgedost door die kasteel tuinen te lopen en alle mooie creaties te bewonderen. Oké en af en toe stiekem een dansje wagen.

11
Trol in Sprookjeswonderland

 

In juni 2017 heb ik een opleiding improvisatie theater afgerond en in 2018 de opleiding Trainer Improvisatie theater. Ik vind het geweldig om theater te maken en sta graag als levend standbeeld, sommige noemen dit ook wel de Engelse benaming Living Statue . 

 

 

prijzen
De certificaten van de prijzen

Met mijn creatie ‘de vogel is gevlogen’ heb ik meegedaan tijdens het WK World Statues 2013 in Arnhem. Er deden 87 professionals, 160 amateurs en 100 kinderen mee. Drie van de zes prijzen heb ik in de wacht gesleept bij de amateurs. Die voor het beste concept, de publieksprijs en de kampioenstitel. Ik heb inmiddels ook meegedaan aan het NK en WK, in de categorie professionals.

 

cropped-cropped-logo-zonder-tekst.jpg

Advertenties